Whitening Strips - Vad är det och var köper man?

Många personer skäms för sina tänder på grund av att de till exempel är missfärgade eller gula. Vill man få sina tänder vitare så finns det hjälp att få utan att behöva betala dyra pengar hos tandläkaren. Det finns en hel del produkter på marknaden med vilka man kan bleka sina tänder hemma och en av dessa är White strips. White strips är en typ av tejp som man fäster på tänderna och därefter väntar man i trettio minuter, efter att trettio minuter har gått så tar man av tejpen.

Det finns ett blekningsmedel i White strips som gör att tänderna bleks. White strips används varje dag tills man har uppnått det resultat som man vill ha. White strips är perfekt att använda om man endast vill bleka några få tänder, till exempel fram i munnen. De är också bra att använda om man är på resande fot då de är lätta att stoppa ner i väskan.

Du kan läsa mer om White Strips och var du kan köpa det på:
http://www.tandblekningar.net/metoder/white-strips/


Tandblekningspenna

Ska du ut och resa och vill inte vara utan ditt tandblekningsmedel, men har begränsat med plats i din väska så kanske en tandblekningspenna är något för dig. En tandblekningspenna är inte större än en vanlig penna och tar alltså ingen plats i väskan. En tandblekningspenna är bäst att använda som ett komplement till din vanliga tandblekning då den är en något tidskrävande produkt. Du måste nämligen applicera blekmedlet tand för tand och har du många tänder som du vill bleka så tar det lite tid. Produkten är även bra att använda om du endast har några få tänder som du vill bleka, som framtänderna till exempel.

För att använda tandblekningspennan så skruvar du uppe på pennan en gång och applicerar medlet som kommer ut på den tand som du vill bleka, du upprepar denna procedur på varje tand som du vill bleka. Det är fördelaktigast om du applicerar blekningsmedlet regelbundet tills att du uppnått det resultat som du vill ha.


RSS 2.0