Tandblekning - Så får du vitare tänder

Har du ojämn färg på dina tänder? Missfärgningar på tänderna kan uppstå genom aktivt intagande av olika drycker som kaffe, te eller läsk eller genom rökning. Även åldern är en inverkande faktor och vissa har naturligt gulare tänder. Om du är missnöjd med färgen på dina tänder men inte vill göra en hel tandblekning på dina tänder utan bara bli av med missfärgningarna eller om du har gjort en tandblekning tidigare men förlorat resultatet av den så finns det flera produkter som är utvecklade för detta ändamål.

En tandblekningspenna innehåller ett blekningsgel som är lätt att applicera tack vare pennans pensel. Pennan är även lätt att ta med sig överallt och ger ett synligt resultat efter bara några minuter. Denna form av tandblekning är perfekt om du bara önskar att bleka en del av tänderna eller har fått mindre missfärningar på tänderna efter en tidigare tandblekning.

S.k. White Strips är en annan metod av tandblekning som är väldigt populär i Amerika och som nu kommit till Sverige. White Strips är ett par engångs-klisterremsor med blekmedel som man fäster på tänderna och låter verka i en halvtimme åt gången tills man uppnått önskat resultat eller då det behövs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag godkänner inte spam-länkar
Trackback
RSS 2.0